Vastgoedondernemer Harry Muermans uit Roermond en voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos zijn tot een schikking gekomen, zo laat website Quote weten. Hiermee komt een einde aan een jarenlang conflict tussen de twee heren.

In de afgelopen vijf jaar hebben zich verschillende rechters over het conflict gebogen waarin Muermans bijna elf miljoen euro van Doornbos eiste. Volgens de vastgoedondernemer betrof dat bedrag een lening aan de Rotterdamse coureur om zijn carrière te bekostigen, maar volgens Doornbos zou het gaan om sponsorgeld dat hij per definitie niet hoefde terug te betalen.

Het gerechtshof in Den Bosch stelde Muermans echter twee maanden geleden in het gelijk. Vervolgens kwamen de heren tot een schikking waarbij beide partijen zich niet over de hoogte van dat bedrag willen uitlaten. Op de website van Quote laat Doornbos weten dat het wel om een lager bedrag gaat. “Hiermee is de zaak tegen finale kwijting voor alles gesloten en gaan wij beiden verder met ons leven. Tijd voor positiviteit.”