Het doordeweekse avondje uit met vrienden, collega’s of zakenrelaties in Sittard: Comedy Nights

Hier ontmoet je in clubby sfeer, in de kelder van de Schouwburg, een mix van de beste comedians van Nederland.

Voor fans van stand-up comedy is het weer genieten geblazen. Want voor de Comedy Nights verandert de kelder van de Stadsschouwburg Sittard-Geleen in een comedy walhalla met maar liefst 3 van de grappigste comedians van Nederland! Reken dus op een avond vol vermaak met ervaren grappenmakers. Alles is erop gericht om dit een avond voor en door stand-up comedyliefhebbers te maken.

Elke derde woensdag van de maand opent the Soul Food Club haar deuren voor de Comedy Nights.

Een Comedy Night is een verrassingspakket: je weet nooit van tevoren wie er precies komen spelen, behalve dan dat het een exquise selectie uit het Soul Food Club collectief betreft. De voorstelling is Nederlandstalig. De Comedy Night geeft op humoristische wijze Food for Thought.

The Soul Food Club (kelder van de Stadsschouwburg Sittard-Geleen) gaat om 19.00 uur open. Het is borreltijd met een smakelijk hapje voor (maar ook tijdens en na) de Comedy Night. Vanaf 19.30 uur speelt ‘The Legendary All Star RBR Band Sensation’ als voorprogramma, de sterren van de hemel. Na de show is er een kleine after-party bij de bar, waar een meet en greet met de comedians mogelijk is. Onze huisband speelt hier wederom in op het u vraagt wij draaien principe. U geeft aan welk liedje u wilt horen, zij spelen dit vervolgens voor u live.

Titel event / show?

Comedy Nights

Wanneer vindt het evenement plaats?

Woensdag 17 februari 2016 (uitverkocht), woensdag 16 maart 2016,

woensdag 20 april 2016. Kijk voor meer op onze site: www.comedynights.nl .
Waar vind het evenement plaats?

In de kelder van de Stadsschouwburg Sittard-Geleen, bij de gele deuren.

Waar kan ik kaarten kopen voor de Comedy Nights?
Via www.comedynights.nl . Indien u een tafel wilt reserveren, dan kan dat vanaf

4 personen. Laat ons dit weten via hello@comedynights.nl . Tevens kunt u op voorhand uw eten bestellen, wij serveren dagschotels vlees of vis of tapasschotels (per 2 personen).

Op welk tijdstip gaan de deuren open?

De deuren van de Soul Food Club gaan om 19.00 uur open.

Op welk tijdstip start de show?

De live-band start om 19.30 uur, aanvang comedyshow: 20.30 uur,

einde avond: 00.00 uur. Let op: Doors closed at 19.45 uur.

Hoe lang duurt de show?

De show duurt twee keer een uur met een pauze van circa 20 minuten.
Op welk tijdstip is het event afgelopen?

De show zelf is rond 22.30 uur afgelopen, de after-party duurt tot en met 00.00 uur. U kunt dus op uw gemak nakletsen onder het genot van hapje en een drankje,
Hoe kan ik op het evenement betalen?

U betaalt met munten, welke te koop zijn in de kelder. Deze munten blijven geldig voor de resterende shows van de Comedy Nights.
Zijn er staan- en/of zitplaatsen?

Gedurende de show kunt u zowel plaatsnemen aan een vrije tafel, of op een kruk aan een sta-tafel. Op beide manieren kunt comfortabel genieten van de voorstelling!

Tafel reserveren? In combinatie met eten?

Er zijn tafels te reserveren vanaf 4 personen. Tevens kunt u uw dagschotel of tapasschotel op voorhand aan ons doorgeven. Deze zijn op de avond zelf met munten af te rekenen. Bezoekt u onze avond zakelijk, dan bestaat de mogelijkheid om het eten en drinken gefactureerd te krijgen. U dient hiervoor tijdig een kvk van uw bedrijf aan ons te mailen en op de avond zelf een visitekaartje ons te overhandigen. Dit geldt alleen voor eten en drinken, de kaarten zelf dient u op voorhand te betalen.

Prive uitje of zakelijk uitje?

Het event is zeer geschikt om naar toe te gaan met vrienden, bekenden, familie, collega’s van het werk of met een zakelijke relatie. U kunt in een ontspannen sfeer, onder het genot van een hapje en drankje, genieten van een lach en een traan.

Partner worden van Comedy Nights?

U kunt partner worden van ons event. Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden, waarbij u uw naam kunt verbinden aan ons event. Neem contact met ons op via hello@comedynights.nl .

Is er een minimumleeftijd voor het event?

Het event is voor iedereen toegankelijk. Daarbij is de ticketprijs voor iedereen hetzelfde. Bezoekers onder de 16 jaar dienen op het event onder begeleiding van een volwassene te vallen.

Is er een garderobe aanwezig op de event locatie?

Er is een garderobe aanwezig in de kelder foyer waar de jassen geheel gratis kunnen worden opgehangen.