Het nieuwe gezicht van Irmato


Het nieuwe logo van Irmato.

Allereerst ons nieuwe logo. Een eigentijds, strak en industrieel logo dat staat voor efficiëntie en innovatie. De “startknop” in het logo geeft niet alleen het begin van de nieuwe fase aan, het geeft ook aan dat Irmato met een simpele handeling, zoals de spreekwoordelijke druk op de knop, in actie komt om haar klanten slimme oplossingen te bieden, in de vorm van de meest duurzame en efficiënte technologieën.

Op de nieuwe website www.irmato.com wordt duidelijk waar Irmato voor staat. Irmato werkt volgens het one-stop-shop principe en ontzorgt haar klanten volledig. Irmato richt zich op projecten, producten en service, waarbij de projectorganisatie is onderverdeeld in 4 expertises Industrial Manufacturing Technologies, Qualification Technologies, Tooling & Module Solutions en Food Handling Technologies.

Tenslotte heeft Irmato een nieuw directielid in de persoon van Henny van Doorne. Henny van Doorne heeft een brede ervaring op het gebied van high-end mechatronische producten en productiesystemen en is als zodanig de aangewezen persoon om Irmato in de huidige nieuwe fase te leiden. Met zijn komst bestaat onze directie uit Henny van Doorne (Chief Executive Officer/ Chief Technical Officer en Martin F. Wieffering (Commercial Executive Officer).