H&M met herenmode-winkel in oud pand V&D Heerlen

H&M opent op 23 november om 10:00 uur haar nieuwe winkel aan de Promenade 2 in Heerlen. De vestiging wordt met een oppervlakte van 2400m2 bijna twee keer zo groot als de huidige H&M. Met de toevoeging van een complete herenafdeling kunnen nu ook de heren uit Heerlen en omgeving er terecht om te shoppen.

Daarmee krijgt het oude V&D-pand in Heerlen weer een gebruiker.

De nieuwe winkel is verdeeld over drie verdiepingen en aanzienlijker ruimer opgezet dan de huidige H&M in Heerlen. Door de enorme uitbreiding is er ruimte voor de herenafdeling, maar ook de dames-, Divided en kids-collectie zijn groter, waarmee de nieuwe H&M-winkel in Heerlen het fashionparadijs voor iedere klant wordt.

De vestiging wordt verder voorzien van het allernieuwste interieur en krijgt als allereerste H&M-winkel in Nederland een indrukwekkende skylight aan het plafond, waardoor de winkel prachtig en duurzaam verlicht wordt.
“We zijn ontzettend trots op deze nieuwe winkel in Heerlen. We hebben hier nu genoeg ruimte om de klant ons volledige fashion assortiment onder één dak te kunnen bieden. Met een aanzienlijk grotere winkel en een prachtige storefront ervaart de H&M-klant een totaal nieuwe shopervaring”, aldus Susan Krau, country manager van H&M Nederland.

De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdag 23 november om 10:00 uur. De eerste honderd klanten krijgen een H&M- kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro. Verder is er tijdens de opening een speciale photobooth aanwezig waar klanten op de foto kunnen en komt er een ballonnenartiest langs voor de kinderen.

H&M biedt mode en kwaliteit voor de beste prijs op een duurzame manier. H&M’s kledinginzameling met als motto ‘Laat fashion geen vuilnis worden’ geeft klanten de mogelijkheid om gebruikte kleding en huishoudtextiel in te leveren in ook deze vernieuwde winkel. Alle textiel wordt opnieuw gebruikt of gerecycled en de klant ontvangt voor iedere volle tas een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze.