Horecabedrijf Cox & Co Roermond begint met schnitzels én kippen in Maastricht (twee nieuwe zaken)

Vader Wim en dochter Sanne Cox openen in Maastricht aan de Kesselskade twee nieuwe restaurants. Het bedrijf had al aangekondigd in de Limburgse hoofdstad te starten met het Schnitzelparadies, maar opent nu ook in dezelfde straat een kippenrestaurant.  De opening van het Schnitzelparadies, aanvankelijk gepland voor eind 2017 is nu in maart gepland.

De familie Cox kon echter recent het pand op de hoek van de Kesselskade/Hoenderstraat kopen. Daar was eerder een sushi-restaurant gevestigd. In dat pand komt nu restaurant Het Kippenhok. De officiële opening is 25 januari.
Het Kippenhok, bijna volledig gewijd aan kiplekkernijen, wordt door manager Sanne Cox omschreven als het mooiste Cox-restaurant tot nu toe.  Het restaurant biedt ruimte aan 135 zitplaatsen; in de zomermaanden nog uit te breiden met zitgelegenheid op het terras.

Op de menukaart van Het Kippenhok staat de Hollandse Kip centraal. Onder het motto ‘Hippe kip, kleine prijs’ kan de klant kiezen uit een grote variëteit aan kipspecaliteiten. Omdat bij Het Kippenhok gastvrijheid en sfeer hand in hand gaan met kwaliteit en voedselveiligheid, hebben de eigenaars bewust gekozen voor de ambachtelijke kip van Tante Door. Een keurmerk voor echte Hollandse kip, door de boer met liefde grootgebracht, zonder groeibevorderaars en preventief gebruik van antibiotica.