Hospice Bronnerhof winnaar 5e Rabobank Clubkas Campagne

Tijdens het event voor verenigingen en stichtingen op 16 juni maakte Rabobank Westelijke Mijnstreek de uitslag bekend van de winnaars van de Rabobank Clubkas Campagne 2016. Met 611 stemmen is Stichting Bijna Thuis Huis Swentibold, ook wel hospice Bronnerhof genoemd, tot de grote winnaar uitgeroepen en ontvangt een donatie van €2.749,50. Kasteelpark Born (587 stemmen = €2.641,50) en het Toon Hermans Huis Sittard (439 stemmen = €1.975,50) staan op plaats twee en drie in de lijst van meeste stemmen.

De campagne van dit jaar vond plaats van 13 tot en met 26 april en bleek opnieuw een groot succes. 10.600 leden van de bank brachten ruim 52.000 stemmen uit op hun favoriete clubs. De waarde per stem was vastgesteld op €4,50. De 575 deelnemende clubs verdeelden in totaal meer dan €234.000 uit het coöperatief dividend van Rabobank Westelijke Mijnstreek.

Dit jaar konden de deelnemende clubs ook weer meedoen aan de promotiewedstrijd. De clubs hebben veel werk gemaakt van de promotie. Overal doken leuke en ludieke acties op om de achterban te bewegen te stemmen en zo de clubkas te spekken. De ambassadeurs van de bank hebben de acties beoordeeld op originaliteit en vernieuwing. De top drie van de promotiewedstrijd is: Société St. Martin Fanfare de Stein (eerste prijs), Speeltuin Miranaburg uit Geleen (tweede prijs), Scouting Christiaan de Wet uit Geleen (derde prijs).

“De enthousiaste deelname van onze recreatieve verenigingen en stichtingen en het feit dat het vijfde jaar op rij weer meer stemmen uitgebracht zijn, bevestigt dat onze leden zeer betrokken zijn bij de lokale samenleving en dat de Rabobank Clubkas Campagne wordt gewaardeerd. ”, zegt Jacques van der Linden, Directievoorzitter van de bank.

De totale uitslag is te vinden op http://rabo.nl/wm/RCC