Hotel Groot Welsden in Margraten 'Beste Hotel' (Eropuit in Eigen Land Prijs), PERSBERICHT

De winnaars van de Eropuit in Eigen Land Prijs 2015-2016 zijn bekend. Ook afgelopen jaar hebben de bezoekers van onze website http://www.eropuitineigenland.nl kunnen stemmen op hun favoriete accommodatie, restaurant en/of dagje uit. Alle stemmen zijn inmiddels geteld en Hotel Groot Welsden in Margraten heeft voor de tweede maal op rij de 1e prijs gewonnen in de rubriek “Beste Hotel”.

Hotel Groot Welsden is rustig gelegen en heeft een prachtige tuin in het schitterende Limburgs heuvelland. Het hotel staat bekend om zijn vriendelijke bediening, goede keuken en smaakvolle inrichting in Engelse stijl. Elke avond kunt u genieten in het à la carte restaurant van de uitstekende gerechten die met grote zorg en creativiteit worden bereid.

Veel gasten dragen Hotel Groot Welsden een warm hart toe en erva­ren het verblijf vanwege de bijzondere gastvrijheid en service iedere keer als een beetje thuiskomen.

Categorie Hotel
1e Hotel Groot Welsden te Margraten Limburg
2e Berg & Bos te Apeldoorn Gelderland
3e La Boheme te Amsterdam Noord Holland

Ook in de categorie Vakantiehuis viel een Limburgs bedrijf in de prijzen.

Categorie Bungalow/Vakantiehuis
1e B&B De Weeversborch te Aalten Gelderland
2e Park Berkenrhode te Wekerom Gelderland
3e Hubertushof Vakantievilla te Horst Limburg

 

Over Eropuit in Eigen Land

Eropuit in Eigen Land viert deze maand het 7-jarig bestaan; de website is al sinds september 2009 online en het concept van de combinatie van zowel accommodaties, activiteiten en restaurants is succesvol gebleken! Niet alleen neemt het aantal stemmers op de Eropuit in Eigen Land Prijs toe, ook het aantal op de website vermelde ondernemers in de recreatiesector en het aantal bezoekers kennen jaarlijks een sterke groei. Hiermee is Eropuit in Eigen Land uitgegroeid  tot dé website voor recreatie en toerisme in Nederland: gebruikersvriendelijk, ambitieus en onmisbaar! Van dagje weg tot vakantie in eigen land; de site biedt voor elk wat wils.