Het bekende Hotel Restaurant Juliana in Valkenburg staat te koop. Het bedrijf is sinds 2015 in handen van de vierde generatie Stevens en wordt gerund door Frederique en haar man Philip van Uden. Het hotel telt twaalf hotelkamers en het restaurant heeft een Michelin Bib Gourmand. Het hotel en restaurant wordt te koop aangeboden via horecamakelaar Horeca Advies Zuid in Maastricht. Het restaurant heeft lange tijd een Michelinster gehad en was decennialang en plek waar veel internationale gasten verbleven. Tijdens de eerste Eurotop in Maastricht logeerde de Franse president Mitterand  in het hotel. Hij ontving er onder meer de Duitse Bondspresident Helmut Kohl om oesters te eten.

In een verklaring op LinkedIn zegt Philip van Uden dat zijn schoonouders hebben besloten het vastgoed en de grond te verkopen. “5 jaar lang hebben Fréderique en ik met passie en liefde gewerkt aan de revival van Juliana. Trots zijn we op de behaalde resultaten, goede beoordelingen, een fijne groep vaste gasten, onze geweldige staf en dito leveranciers.”

“Nadat we alle aspecten grondig hebben afgewogen, hebben we besloten de exploitatie en inventaris aan de verkoop toe te voegen teneinde de markt de grootst mogelijke vrijheid te geven.”