Hudson’s Bay zoekt 1.800 nieuwe medewerkers (o.a. voor Maastricht)

Hudson’s Bay opent naar verwachting in het derde kwartaal van 2017 de deuren van haar eerste warenhuizen in Nederland, waaronder Maastricht.

In aanloop hiernaar is vandaag de campagne ‘Join the Heartbeat’ gestart, om 1.800 werknemers te werven voor de eerste tien te openen warenhuizen. De eerste nieuwe medewerkers worden vanaf 1 juli opgeleid in de Hudson’s Bay Academy.

Ze krijgen de kans om mee te denken en mee te bouwen aan het warenhuis van de toekomst, zoals Hudson’s Bay zichzelf noemt. Lokale betrokkenheid met de steden waar Hudson’s Bay een vestiging opent is erg belangrijk (Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Zwolle). Tot de 1.800 vacatures behoren onder andere de volgende functies: Store Managers, Assistent Store Managers, Hosts, Merchandise Managers, Merchandise Specialisten, Sales Managers, Sales Specialisten, Service Managers en Service Specialisten.

Op www.hudsonsbay.nl kunnen kandiaten zich aanmelden met hun LinkedIn-profiel of door middel van het uploaden van hun cv. Daarna worden er een aantal vragen gesteld. Het LinkedIn-profiel en/of cv en de antwoorden op de vragen worden beoordeeld door de recruiters van Hudson’s Bay. Binnen tien werkdagen horen de sollicitanten of ze worden uitgenodigd voor de volgende stap in het selectieproces. Dit is een on-demand video-interview. De sollicitant heeft een week de tijd om, op een zelf gekozen moment, de procedure te vervolgen. De sollicitant bekijkt video’s waarin Hudson’s Bay collega’s vragen stellen. De vragen worden, makkelijk en snel, via een app of webcam beantwoord. De antwoorden zullen zowel inhoudelijk als op vorm worden beoordeeld. Als de sollicitant in het profiel van Hudson’s Bay past, wordt hij/zij uitgenodigd voor een telefoongesprek met een recruiter van Hudson’s Bay. Na dit gesprek hoort de sollicitant direct of Hudson’s Bay een aanbod doet voor een baan bij Hudson’s Bay. De geselecteerden worden vanaf 1 juli opgeleid in de Hudson’s Bay Academy.