Igor Stel (Entertrain Group) neemt Kasteel Limbricht over

Ondernemer Igor Stel uit Holtum, eigenaar van de Entertrain Group neemt de exploitatie van het kasteel over. Vorig jaar gaf de huidige exploitant aan per 31 maart te stoppen. Het kasteel gaat 31 maart dicht en zal in de zomer weer geopend zijn, zo heeft de nieuwe exploitant bekend gemaakt.

De Stichting Kasteel Limbricht heeft maandag het contract met Igor Stel getekend. Volgens de Stichting heeft Igor Stel met Entertrain Group de benodigde ervaring in huis om Kasteel Limbricht nieuw leven in te blazen. Samen met de Stichting zal er geïnvesteerd worden om een vernieuwde exploitatie neer te zetten bestaande uit kwalitatief hoogwaardige horeca, catering, activiteiten, evenementen en feesten. Het kasteel en het cultureel erfgoed zal centraal staan in het nieuwe concept.

Het middelpunt wordt het proeflokaal, een brasserie met kleine hapjes, lunch en diner bestaande uit ambachtelijke streekgerechten. Verder komen er diverse culturele (groep)activiteiten zoals o.a. wijn- en bierproeverijen, boogschieten en culinaire workshops. Daarnaast staat Kasteel Limbricht vooral bij velen bekend als een officiële trouwlocatie. De verschillende zalen en ruimtes waarover het kasteel beschikt worden opnieuw gedecoreerd en ingericht voor het organiseren van bedrijfsevenementen, vergaderingen, feesten en partijen.

Igor Stel (rechts) ondertekent het contract met Marcel Jungbauer van de Stichting Kasteel Limbricht