Info-avond ‘Starting a business in the Netherlands’ voor internationale professionals

Donderdag 9 november vindt het evenement Starting a business in the Netherlands plaats voor internationals die een eigen bedrijf willen starten in Zuid-Limburg. Het aantal internationale zelfstandigen in Zuid-Limburg stijgt sinds 2015. Er is veel belangstelling onder internationals om een eigen bedrijf te starten.

Dit evenement is een initiatief van Holland Expat Center South (Maastricht Region) in samenwerking met Starterscentrum Limburg, Bedrijfscontactpunt Maastricht, LIOF en Baat accountants & adviseurs, deze laatste is een van de officiële partners van het expat center. Veel voorkomende vragen zoals: welke belastingen moet ik betalen?, welke formaliteiten zijn er om een eigen bedrijf op te starten?, zijn er juridische kaders waar ik me aan moet houden? en bij wie moet ik zijn als ik een eigen zaak wil beginnen? zullen aan bod komen tijdens de avond.

Het Holland Expat Center organiseert regelmatig evenementen en workshops voor internationals die in de regio Maastricht wonen en/of werken. Naast Starting a business in the Netherlands op 9 november vinden ook drie tax return sessions plaats in 2018.

Het Holland Expat Center is de one-stop shop voor alle international professionals in de regio. Het expat center ontzorgt door alle publieke en private dienstverlening die een international nodig heeft in de periode na aankomst in Nederland zoveel mogelijk op één plek en op één moment aan te bieden. Het is de plek waar internationals altijd terecht kunnen met hun vragen. Het expat center ontplooit, faciliteert of initieert projecten die het aantrekken en behoud van internationaal talent bevorderen.

Wat Starting a business in the Netherlands Wanneer 9 november van 19:00 – 21:00 uur Waar LIOF, Boschstraat 76, Maastricht Voor internationals