Interman Engineering neemt FieldAssist van Moonen Group of Companies (Stramproy) over

Interman Engineering uit Etten-Leur heeft FieldAssist van Moonen Group of Companies (Stramproy) overgenomen. FieldAssist (ontwikkelaar van field service management software) is ruim 10 jaar onderdeel geweest van Moonen Group of Companies. Volgens eigenaar Vitor Moonen passen de activiteiten van FieldAssist niet meer binnen de corporate strategie en visie van het bedrijf.

FieldAssist gaat verder onder de naam Aiming Field Service, als onderdeel van Interman Engineering. Het bedrijf en de vijf medewerkers blijven actief vanuit de huidige vestiging in Stramproy (gemeente Weert). Bastiaan Anink van Aming Field Service laat in een reactie weten dat hier bewust voor is gekozen. “Ons werk is niet aan een locatie gebonden en op deze manier kunnen de huidige medewerkers op hun vertrouwde plek blijven werken.”

Interman Engineering heeft de ambitie om het huidige FieldAssist verder te ontwikkelen. Hiertoe zal de komende tijd onder andere geïnvesteerd worden in ontwikkelcapaciteit met als doel om de FieldAssist software op een hoger plan te tillen.

Over Interman Engineering
Sinds de oprichting in 1996 is Interman Engineering actief op het vlak van nieuwbouw en onderhoud van (proces)installaties. De laatste jaren richt het zich volledig op innovatieve manieren om onderhoud hiervan beter voorspelbaar en efficiënter te maken. Interman Engineering is actief in het Printed Electronics Eco-System en is partner in het Dutch Fieldlab CAMPIONE.

Over Moonen Group of Companies
De afgelopen vijfentwintig jaar is Moonen Group of Companies van oprichter / eigenaar Vitor Moonen uitgegroeid tot een conglomeraat van bedrijven.