InVenlo brengt aanbod lokale ondernemers bij de klant thuis

Het bestelde wordt vervolgens per e-bike bij de klant thuisbezorgd.

Bedenker van InVenlo is Tom Terhaag. Aan de Venlose omroep vertelt hij: “Het idee was om regionale producten op één website samen te voegen. Het houden van een webwinkel is erg intensief. Je voert als het ware twee winkels, je fysieke winkel en je webwinkel. Veel ondernemers hebben daar te weinig tijd voor of te weinig kennis over. Met het platform kunnen wij ze helpen een deel van het assortiment online aan te bieden.”

Zo nemen bijvoorbeeld Eddy’s Sushi en Indiaas restaurant Sittar deel aan InVenlo, maar wie wil kan ook eten laten bezorgen van sterrenrestaurant Valuas. Behalve restaurants doen bijvoorbeeld ook boekhandel Koops, banketbakkerij Lamers en de 2 Brüder mee. Alles wordt door InVenlo met e-bikes thuisbezorgd. Pas bij daadwerkelijke verkoop vraagt InVenlo een commissie.

De gebruiker van InVenlo kan dus kiezen uit verschillend aanbod, maar heeft maar één afrekenmoment en alles wordt op één moment thuisbezorgd. Voor drie uur besteld is dezelfde avond in huis. Maaltijden moeten binnen drie kwartier – afhankelijk van de bereidingstijd – bij de klant thuis zijn.
Dertig ondernemers hebben zich al aangemeld voor InVenlo. Terhaag mikt voor de start in oktober op vijftig deelnemende winkeliers. Alle deelnemende ondernemers staan op InVenlo.nl.