Ivengi Maastricht realiseert Europese website voor Japans EKK Eagle Industry

Ivengi (Maastricht, Eindhoven) heeft de nieuwe Europese website voor het Japanse bedijf EKK Eagle Industry Co., Ltd. gerealiseerd.

Historie Ivengi:

Als jonge ondernemers zijn Guido Wintjens en Ivo Maas in 1999 aan het Dromen en Denken gegaan: ‘Wat kunnen we betekenen in de zich snel ontwikkelende ICT markt?’ De eerste twee jaar lag de focus op de inrichting van IT netwerken, computers, servers en het maken van CD-ROM presentaties. In 2002 stonden Durven en Doen centraal: Ivengi werd opgericht (de naam is een samenvoeging van Ivo en Guido). De eerste medewerkers gingen aan de slag om hun ambities te verwezenlijken. De nadruk lag vooral op de ontwikkeling van nieuwe, vaak eerste, websites voor bedrijven.

Na een forse uitbreiding van de kantoorfaciliteiten in 2003, was in 2008 de overstap naar het huidige kantoorpand noodzakelijk. Ivengi telde toen 14 personeelsleden in de disciplines webdevelopment en software ontwikkeling. Een kwestie van Doorzetten en geloof in eigen kennen en kunnen.
Inmiddels is Ivengi een full-service internetbedrijf. Er werken meer dan twintig medewerkers in allerlei disciplines. Wij beheersen alle facetten van het zakendoen op internet: van het meedenken met de klant tot en met realisatie en evaluatie van grote en complexe opdrachten.

Over EKK Eagle Industry:

Al meer dan 50 jaar, produceert en levert EKK sealing onderdelen en oplossingen voor de auto-industrie, inclusief mechanische sealings, speciale kleppen en balgen. Wij leveren aan Tier 1 fabrikanten over de hele wereld om te voorzien in water- en olie pompen, compressoren, turbo-laders, hogedrukpompen en andere apparaten.

Waar ter wereld onze producten ook gebruikt worden, ze hebben één gemeenschappelijk doel: voorkomen dat vloeistoffen, gassen en andere vloeistoffen lekken in roterende machines tijdens het gebruik. Vanwege deze reden kunnen we met trots zeggen dat we samen met onze klanten hebben bijgedragen aan de bescherming van het milieu en energiebesparing.

EKK werd oorspronkelijk opgericht als de mechanische sealing afdeling van NOK Corporation. De divisie werd onafhankelijk opgericht onder de naam Nippon Sealol Co., Ltd in 1964. In 1978 werd de bedrijfsnaam veranderd in Eagle Industry Co, Ltd (EKK), welke momenteel beursgenoteerd staat in de Tokyo Stock Exchange. Wij opereren vanuit verschillende internationale productielocaties, elk met ondersteuning van haar eigen producten. In Europa zijn wij gevestigd in Duitsland, Frankrijk, Hongarije en Nederland. Ons Europees verkoopkantoor (EKK Sales Europe bv) is gevestigd in Kerkrade, Nederland. EKK staat voor kwaliteit, innovatie en functionele betrouwbaarheid.

Momenteel zijn wij trots op de ontwikkeling van producten gericht op een efficiënter brandstofverbruik en het verminderen van CO2 uitstoot. Simultaan aan dit proces verbeteren we het comfort voor zowel de bestuurders als de passagiers.