Cadac Group operationeel resultaat 2015 boven vijf miljoen euro

Cadac Group Holding maakt bekend dat haar resultaten over 2015 de verwachtingen overtroffen. Het omzetniveau ten opzichte van 2014 steeg met 10 procent tot circa EUR 38 miljoen. Het operationeel resultaat (ebitda) is gestegen met 35% ten opzichte van 2014 en kwam uit op iets meer dan EUR 5 miljoen.

CEO Jan Baggen: “In 2015 heeft de Cadac Group Holding BV veel bereikt. Naast het realiseren van een aanzienlijke winst- en omzet groei hebben wij de basis voor een verdere groei verstevigd. Door alle interne processen verregaand te structureren, te optimaliseren en te automatiseren kunnen wij veel efficiënter en klantgerichter handelen”.

Verwachtingen 2016
Cadac Group is ook 2016 goed begonnen en verwacht dit jaar een sterke autonome omzetstijging te realiseren van 10 tot 20% ten opzichte van 2015. Het operationeel resultaat (ebitda) zal in gelijke mate stijgen. Niet alleen bestaande klanten van Cadac Group kiezen ervoor om een groter deel van hun ICT-bestedingen bij Cadac Group neer te leggen, ook nieuwe klanten weten steeds vaker de weg naar de dienstverlening van Cadac Group te vinden.

Over Cadac Group: Creëer, beheer en deel uw digitale ontwerpen
Onze ICT oplossingen vereenvoudigen complexe ontwerpprocessen in de bouw-, engineering- en productie-industrie. Wij zijn een van de meest gerespecteerde leveranciers van Autodesk software ter wereld. Maar we zijn veel meer dan alleen een Autodesk-leverancier. Wij tillen Autodesk software naar een hoger niveau en ontwikkelen zelf krachtige BIM-, Product Data Management- en op Microsoft SharePoint gebaseerde Engineering Collaboration-oplossingen met behulp van onze add-on productsuites.

www.cadac.com