Jan Cobbenhagen nieuw lid Raad van Commissarissen Oostwegel Collection (Valkenburg)

De raad van commissarissen van Oostwegel Collection is weer compleet met de benoeming van Jan Cobbenhagen (54) als commissaris. Prof. dr. Jan Cobbenhagen is CEO van Brightlands Maastricht Health Campus en heeft ruime ervaring op het gebied van ondernemerschap. Voorafgaand aan zijn master Business Economics & Quantitative Economics aan Maastricht University is Cobbenhagen afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Jan Cobbenhagen: “Ik zie er met veel plezier naar uit om een commissariaat te mogen bekleden bij dit inspirerende bedrijf. Want laten we wel wezen, dit is toch een van de beeldbepalende bedrijven waar Limburg trots op mag zijn. Met de overdracht van de bedrijfsvoering aan de tweede generatie ondernemer gaat het bedrijf de komende jaren een nieuwe en boeiende fase in.”

Ton Goedmakers president-commissaris Oostwegel Collection
Huidig commissaris Ton Goedmakers volgt wijlen Peter Elverding op in de rol van president-commissaris. Jan Janvier blijft aan als commissaris. Ton Goedmakers: “Met de komst van Jan Cobbenhagen halen wij zowel bedrijfskundige kennis als toekomstgericht ondernemend denken binnen onze RVC. Samen met de brede horecakennis van Jan Janvier en mijn ervaring met de aspecten van een groot familiebedrijf zullen wij de familie Oostwegel adviseren en helpen bij de toekomstige ontwikkeling van dit prachtige bedrijf en de overgang naar de volgende generatie.”

Oostwegel Collection is een Limburgs familiebedrijf dat bestaat uit de volgende huizen: Château Neercanne, Winselerhof, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht.


V.l.n.r.: Camille Oostwegl sr., Jan Janvier, Ton Goedmakers, Jan Cobbenhagen en Camille Oostwegel jr.
Foto: Etienne van Sloun