Jansen Bartels Installatietechniek in Venlo gaat samen met Bouwgroep Zuiderbosch

Dat hebben de twee bedrijven bekend gemaakt. Jansen Bartels Installatietechniek is een bedrijf met meer dan 100 jaar historie en heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het ontwerpen en realiseren van duurzame installatie- en klimaatoplossingen voor utiliteitsgebouwen.

Door aansluiting bij Bouwgroep Zuiderbosch kan Jansen Bartels Installatietechniek de verduurzaming van gebouwen integraal vorm geven, omdat binnen deze groep diverse huisvestingsbedrijven actief zijn, die al jaren een integrale benadering van gebouwen hanteren. Bouwgroep Zuiderbosch is in 1994 door Stefan Jansen opgericht en is in alle fasen van het huisvestingsproces actief; van risicodragende projectontwikkeling en het realiseren van turnkey huisvestingsoplossingen tot exploitatie en beheer van gronden en vastgoed.

Jansen Bartels Installatietechniek blijft als zelfstandig bedrijf onder Bouwgroep Zuiderbosch opereren vanuit Venlo en ’s-Hertogenbosch. Frank Jansen blijft als eindverantwoordelijke betrokken bij de onderneming.