Jerôme Slakhorst treedt toe tot Horeca Advies Zuid (Maastricht)

Bij Horeca Advies Zuid gaan Jerôme Slakhorst en eigenaar Luc Overhof zich vooral richten op de aan- en verkoop van horecaondernemingen en het begeleiden van ondernemers daarbij. Mede-eigenaar John Reintjens blijft vooral verantwoordelijk voor de waardebepalingen van ondernemingen. Bij deze binnen de horecawereld unieke werkwijze wordt, op basis van ingenieuze rekenmethodieken, bepaald welke (economische) waarde aan een bedrijf kan worden toegekend. Deze waardebepaling toont zo een concrete richtlijn die tot een betere verkoopbaar- en financierbaarheid leidt.

Slakhorst was voorheen onder meer werkzaam bij MECC Maastricht, eigenaar van café Servaas in Maastricht en accountmanager bij Heineken. Over de reden van de uitbreiding van het team zegt Overhof: “Heel simpel, John en ik konden het werk alleen niet meer aan. De horeca blijft constant in beweging. En dus waren we op zoek naar uitbreiding.” Slakhorst zegt aan te willen sluiten bij de visie van Horeca Advies Zuid. “Dan doel ik op duurzaamheid voor de ondernemer. Niet alleen een zaak aan- of verkopen, maar ook echt zorgen voor de ondernemer. Hem of haar helpen en begeleiden. Op basis van kennis en vertrouwen.”

Luc Overhof en Jerôme Slakhorst