Johan Verhagen nieuwe financieel directeur Boels Zanders Advocaten

Met ingang van 1 juli 2017 zal Johan Verhagen het dagelijks bestuur van Boels Zanders Advocaten komen versterken in de functie van Financieel Directeur. Johan Verhagen heeft een ruime ervaring als manager en bestuurder bij diverse Limburgse organisaties. Hij is werkzaam geweest als directeur-bestuurder van Rabobank Echt-Roermond.

Met de komst van een financieel directeur zet Boels Zanders een volgende stap in het verder professionaliseren en de doorontwikkeling van haar organisatie en bedrijfsvoering. Johan Verhagen zal verantwoordelijk worden voor alle financieel en IT gerelateerde zaken. Daarnaast zal hij zich als lid van het dagelijks bestuur mede richten op de uitvoering van de strategie van Boels Zanders, die gericht is op cliënttevredenheid, innovatie en daarmee samenhangende groei. Een strategie waarmee “de kracht van ambitie” van Boels Zanders wordt onderstreept. Dit alles in een cultuur waar de gedrevenheid voor de cliënt en het vak hoog in het vaandel staan.

Boels Zanders is blij met de komst van de Johan Verhagen als financieel directeur. Algemeen directeur Chantal van Oijen: “Johan heeft waardevolle financiële kennis en managementexpertise die aansluit bij onze strategie. De snelheid van technologische ontwikkelingen in de advocatuur noodzaakt ons focus aan te brengen op belangrijke thema’s als riskmanagement en IT”.

Over Boels Zanders

Boels Zanders is een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland. Vanuit haar vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht behartigt zij dagelijks de belangen van haar cliënten door hoogwaardige juridische dienstverlening in verschillende branches en sectoren. Boels Zanders staat in de landelijke top 25 van grootste advocatenkantoren.