Joost van den Boorn (Intergarde Maastricht) treedt toe tot bestuur VBe NL

Van den Boorn is directeur van beveiligingsbedrijf Intergarde dat gevestigd is in Maastricht. Directeur Leon Vincken van VBe NL: “We hebben gezocht naar geografische spreiding en ook naar bestuurlijke competenties en ervaring. Joost kan met een frisse blik vanuit onze poot reguliere beveiliging de vereniging verder ondersteunen naar de toekomst toe. In Joost krijgt het bestuur een ervaren en kundige kracht in verdere groei en professionalisering van onze vereniging.”

Van den Boorn: “De kernwaarden van VBe NL gelijkheid, kwaliteit en transparantie sluiten niet alleen bij mijn organisatie aan, maar ook bij mijn persoon. Vanuit eigen optiek zou ik hier nog graag mijn kernwaarde integriteit aan willen toevoegen. Een branchevereniging die luistert naar ieder lid ongeacht de grootte van een onderneming waarbij het kwaliteitsstreven boven aan de agenda van het bestuur staat.”

Voor VBe NL is de inhoudelijke kwaliteitsagenda van beveiliging de kern. In de kwaliteitsagenda staan landelijke afspraken die door alle aangesloten bedrijven worden gehanteerd en strikt nageleefd. De kwaliteitsagenda komt tot uitdrukking in de gedragscode die door alle aangesloten bedrijven strikt gehanteerd worden. In de gedragscode zijn algemene verkoopvoorwaarden opgenomen die de kwaliteit behouden en cowboygedrag uitsluit. Tevens staat de gedragscode gekoppeld aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. VBe NL streeft ernaar om met partners de kwaliteit van de branche continue te bevorderden. Zo is de norm voor evenementen- en horecabeveiligingsorganisaties inmiddels vastgelegd in het Kwaliteitslabel Beveiliging Evenementen Horeca.