Jouw Marktkraam opent zondag 19 maart winkel in hartje Maastricht

De huurder richt een eigen ´kraam´ in en prijst de artikelen met barcodestickers die gekoppeld zijn aan de bankrekening van de huurder. Wij zijn de fysieke tegenhanger van ‘marktplaats.nl’. Dit maakt dat Jouw Marktkraam Maastricht meer dan 100 `winkeltjes` onder 1 dak heeft en een koffielounge met streekproducten!

Onze winkel is dus de plek voor bijvoorbeeld een imker met lekkere honing, een kunstenaar met gave tekeningen, een Crea Bea die zelf sieraden maakt, een breister met mooie sjaals, een fashionista met een beginnend modemerk, een handelaar met overstock, een vintage lover met unieke items, een verzamelaar met een te grote verzameling, een shopaholic met een overvolle zolder of gewoon iemand die wilt opruimen maar niet alles wilt weggooien. Kortom, wij zijn de fysieke variant van Marktplaats.nl!

Hoe werkt het?

Jouw Marktkraam Maastricht verzorgt de volledige verkoop van de producten. Iedereen die iets te verkopen heeft kan een kraam huren vanaf € 30 per week. De huurder bepaalt zelf de prijs van zijn/haar producten en richt de kraam zo mooi mogelijk in. Nu is het miniwinkeltje geopend en kan de verkoop starten. De huurder kan de verkoop volgen via de app en aan het einde van de huurperiode wordt de volledige opbrengst van de verkoop overgemaakt.

Variatie

Door de verschillende kramen is Jouw Marktkraam de ideale plek om lekker te snuffelen tussen een wisselend en uniek aanbod van meer dan 100 ‘miniwinkeltjes’. Tussen het shoppen door kun je even pauze houden in onze gezellige koffielounge, om dan weer vol energie verder te neuzen.

Op zondag 19 maart opent Jouw Marktkraam een winkel op de Jodenstraat naast het VVV-kantoor in centrum Maastricht. Meer weten? Kijk op onze website www.jouwmarktkraam-maastricht.nl of op onze FB pagina www.facebook.com/jouwmarktkraammaastricht

Toon Hermans Huis Maastricht als goed doel

De items die niet tijdens de verhuurperiode worden verkocht kunnen de huurders achterlaten in de winkel ten behoeve van het goede doel: Toon Hermans Huis Maastricht.  Het Toon Hermans Huis Maastricht is een warm inloophuis voor mensen die te maken hebben met kanker. Zowel (ex) kankerpatiënten, naasten en nabestaanden zijn van harte welkom. De mens staat centraal en niet de ziekte. De vrijwilligers van het Toon Hermans Huis bieden niet alleen een luisterend oor en een goed gesprek er worden ook diverse creatieve en ontspannende activiteiten aangeboden, waaronder schilderlessen met als doel positieve energie opdoen.
De kunstwerken die door de gasten van het Toon Hermans Huis worden gemaakt hebben hun eigen verhaal. Deze kunstwerken en andere bijzondere spullen zullen ook tentoongesteld worden in onze winkel op de Jodenstraat.
De opbrengst van de verkoop van deze spullen en kunstwerken komen geheel ten goede van het Toon Hermans Huis Maastricht.