Kaakchirurgen openen twee klinieken in Maastricht en Hoensbroek (persbericht)

Het gaat om vestigingen in Maastricht en Hoensbroek met de naam Cura Clinic. De oprichters zijn de vier kaakchirurgen A. Cieply, F. Li Vigni, G. Gacoms en R. Dorr Toloui.

Hieronder het persbericht:

Waar Cura Clinic zich duidelijk in zal onderscheiden, is de klantgerichtheid. Korte wachttijden van hooguit enkele dagen, bij een spoedgeval kan de patiënt nog dezelfde dag geholpen worden. De patiënten worden bij de behandeling begeleid door een team dat sinds 2009 perfect samenwerkt. Alle medewerkers hebben meer dan tien jaar werkervaring op het gebied van kaakchirurgie.

Ongerustheid wegnemen

Alle voorkomende poliklinische ingrepen op het gebied van kaakchirurgie zullen worden uitgevoerd door de vier gerenommeerde en ervaren kaakchirurgen van Cura Clinic. Dat varieert van verstandskiezen operatief verwijderen tot wortelpuntbehandelingen en botopbouw ten behoeve van tandheelkundige implantaten. ‘We nemen echt de tijd om de patiënten op hun gemak te stellen. De meeste mensen zijn bang voor een behandeling door een kaakchirurg. We begeleiden de patiënt stap voor stap door de behandeling heen. We merken dat dat zeer op prijs wordt gesteld. Ook de kaakchirurg geeft duidelijk aan wat hij gaat doen. Daarmee nemen we een stukje ongerustheid weg.’

‘Het is van groot belang dat de patiënt van tevoren goed wordt ingelicht over de behandeling. Daar nemen we echt de tijd voor en daarin onderscheiden we ons. Vanaf het intakegesprek tot en met de behandeling, inclusief nazorg, is er persoonlijk contact tussen patiënt, kaakchirurg en assistente. Elke behandeling wordt van tevoren goed doorgesproken, zodat de patiënt weet waar hij aan toe is. Alle vier de kaakchirurgen worden niet voor niets goed beoordeeld door patiënten op Zorgkaart Nederland. Dat geeft een goede indicatie over de kwaliteit van de zorg bij Cura Clinic.’

De nieuwste technologieën worden er toegepast, zoals een 3D-röntgentoestel (CBCT-scanner) voor de beste voorbereiding en het veilig uitvoeren van ingrepen en een operatiemicroscoop om het operatiegebied nog beter te zien. De grootste hobbels in de onderhandelingen met de zorgverzekeraars zijn inmiddels ook genomen. Zodat niets een succesvolle opstart van de twee nieuwe vestigingen van Cura Clinic in de weg staat.

G2HP1508251946