Kantoorpand Boschstraat Maastricht wordt flexkantoor, kantoor Woonpunt Heerlen gaat naar RAP

Het pand op de hoek van de Bosschstraat bij het Bassin is volledig verhuurd aan ROOOMS Maastricht. Het gaat om ruim 3200 vierkante meter kantoorruimte verdeeld over 5 etages.

ROOOMS is een antwoord op de vraag vanuit de markt naar een full-service concept voor ondernemers die een werkplek zoeken, met alle faciliteiten die ze nodig hebben en die daarmee onderdeel willen worden van een (ondernemers-) community.

ROOOMS biedt dit aan op basis van een abonnementsmodel waarbij de ondernemer volledige flexibiliteit heeft in zijn huisvesting. ROOOMS is daarbij de ‘hotelier’; ze bouwt de community en ondersteunt haar leden op allerlei vlakken. Abonnementen worden op maandbasis in de markt gezet.

In dit kantoorgebouw in Maastricht vestigt zich ROOOMS

Akerstraat Heerlen

Het kantoorgebouw, gelegen aan de Akerstraat 27- 27A te Heerlen is aangekocht door Stichting R.A.P. Stichting R.A.P staat voor Revalideren, Activeren en Participeren een zorginstelling die zich toelegt op revalidatie- en aanverwante diensten. Het gaat om het voormalige kantoor van Woonpunt.

Het object heeft een oppervlakte van circa 3.700 vierkante meter  verdeeld over drie verdiepingen en ligt op een zichtlocatie aan de rand van het centrum van Heerlen.

Bedrijfskavels Venray

Een particuliere ontwikkelaar heeft op Businesspark de Hulst in Venray 42.600 vierkante meter bouwgrond gekocht.  Er wroden 15 bedrijfskavels en 5 woon-/werkkavels gerealiseerd. Boek & Offermans trad op namens verkoper en is intussen met de verkoop van de bedrijfskavels gestart. Op het inmiddels opstallen vrij en opgeschoonde terrein wordt een interne ontsluitingsweg gerealiseerd, waarna het de bedoeling is dat er twee typen bedrijfskavels worden uitgegeven. De kavels direct langs de Stationsweg worden uitgegeven als type woon-/werkkavels. De kavels op het terrein daarachter worden uitgegeven als type bedrijfskavels.

Bovenstaande transacties zijn gerealiseerd door Boek & Offermans.