Karin van der Ven nieuwe regiovoorzitter voor MKB-Limburg in Maastricht Heuvelland

Karin van der Ven van het bedrijf Jules is de nieuwe voorzitter van MKB-Limburg afdeling  Maastricht Heuvelland. MKB-Limburg heeft afscheid genomen van Joyce Verheijden als regiovoorzitter van MKB Maastricht Heuvelland. Joyce heeft zich ruim 10 jaar ingezet voor de vereniging in bestuursfuncties, waarvan de laatste 3 jaar in de rol van regiovoorzitter.

Karin van der Ven (33 jr) zal de voorzittershamer overnemen. Karin is directeur en eigenaar van Jules Group in Maastricht. Karin is sinds 2008 actief met Jules als studenten servicebureau met een vestiging in Maastricht en sinds kort ook in Aken. In 2016 won deze jonge onderneemster de titel ‘Zakenvrouw Zuid en Midden-Limburg’.

Ook is Karin sinds 2016 als bestuurslid namens MKB-Limburg actief in het bestuur van LED (Limburg Economic Development). Mede met deze nieuwe rol als regiovoorzitter voor MKB Maastricht Heuvelland wil Karin de aansluiting verder optimaliseren met LED. Tot slot kijkt ze er naar uit om met een frisse kijk, invulling te geven aan het voorzitterschap en samen met een (gedeeltelijk) nieuw bestuur zich in te zetten voor de belangen van de ondernemers.