Karma Europe (Kerkrade) treedt toe tot Life & Mobility Group

Karma Europe uit Kerkrade versterkt haar positie door toe te treden tot de Life & Mobility Group met hoofdkantoor in Doetinchem. De huidige eigenaar René Ploum draagt al zijn aandelen over en zal plaatsnemen in de Raad van Bestuur. Hij neemt tevens als aandeelhouder deel in de Life & Mobility Group. De krachtenbundeling maakt de weg vrij voor verdere ontwikkeling en groei binnen Europa.

In slechts vier jaar tijd heeft de Limburgse ondernemer Ploum Karma Europe uitgebouwd tot een bedrijf met internationaal aanzien in duurzame en innovatieve (elektrische) mobiliteitsoplossingen.

De toetreding van Karma Europe tot de Life & Mobility Group past uitstekend in de ambitie van beide organisaties: het realiseren van een versnelde groei naar de positie van prominente Europese speler. De toevoeging van het programma rolstoelen van Karma Europe draagt bij aan een verdere completering van het mobiliteitsportfolio van de Life & Mobility Group.

René Ploum zal als aandeelhouder en lid van de Raad van Bestuur mede de toekomstige koers bepalen van Karma Europe. Na de overname van Karma Europe zijn circa 130 medewerkers werkzaam bij de vestigingen in Nederland, België en Duitsland. De Life & Mobility Group is met name actief in West-Europa. De jaaromzet bedraagt ruim € 40 miljoen.