Kessels Automobielen in Maastricht mikt nu ook op Jaguar-klanten van Demandt

Kessels Automobielen wordt vanaf 1 juli ook specialist voor het merk Jaguar. Kessels Automobielen is al sinds 2004 erkend specialist voor BMW. Hij is tevens sinds 2006 gespecialiseerd in Landrover en Mini.

Dat Kessels zich nu ook toelegt op Jaguar heeft te maken met het veranderende dealerschap van Jaguar en Landrover in Zuid-Limburg. De importeur van beide merken bepaalde dat of De Uiver in Doenrade (Landrover) of Demandt bij Maastricht Aachen Airport (Jaguar) beide merken zou moeten gaan voeren. Een van beide bedrijven zou dan fors moeten gaan investeren. Demandt, die geen opvolger heeft, haakte af. De Uiver wordt de offciële dealer voor Landrover en Jaguar in Zuid-Limburg.

Huub Kessels: “Voor ons is een Jaguar-specialisme nu een logische uitbreiding: Landrover hebben we al. De techniek is voor een deel hetzelfde. Ik heb goed overleg met Harald Demandt gehad. Jaguar-rijders krijgen hier dezelfde service als ze gewend zijn. We hebben bij Kessels alle speciale gereedschappen en kennis in huis. Onze monteurs volgen de trainingen die nodig zijn. ”