Keulen Vleeswaren (Hulsberg/Nuth) wint Rabo Economy Award

Keulen Vleeswaren versloeg in de finale de andere genomineerden; Slangen Groep (Kerkrade) en PC Data (Kerkrade). De prijs werd in ontvangst genomen door vader en zoon, Jack en Ben Keulen.

Juryvoorzitter Bert Nelissen: “De drie genomineerde ondernemers bezitten stuk voor stuk schitterende bedrijven. Bedrijven die een toegevoegde waarde hebben voor Parkstad, die constant blijven groeien en trots mogen zijn op hun successen. Keulen Vleeswaren heeft ons overtuigd met hun passie voor kwaliteit, hun liefde voor eerlijkheid en de manier waarop ze Parkstad duurzaam sterker maken. Jack en Ben hebben een parel van een bedrijf gecreëerd waar je niet meer om heen kunt.”

De winnaars Jack en Ben Keulen.

De Aanmoedigingsprijs ging naar Mijnmarketing.com, een online marketingbedrijf uit Brunssum.

De Rabo Economy Award werd dit jaar voor de veertiende keer uitgereikt en de Aanmoedigingsprijs voor de zevende keer. De prijs, die sinds 2004 bestaat, is tot 2010 onder auspiciën van de Corio League en de Ontwikkelingsmaatschappij Parkstad Limburg (OPL) uitgevoerd. Inmiddels wordt deze georganiseerd door de Stichting Parkstad Limburg Economy Award.