Khanny Jongen nieuwe voorzitter KHN Maastricht en Heuvelland

khanny02

De leden van de afdeling Maastricht en Heuvelland van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) hebben Khanny Jongen unaniem verkozen tot nieuwe bestuursvoorzitter. Jongen volgt Theo Coenegracht op,  die de afgelopen jaren als voorzitter en lid van het Dagelijks Bestuur heeft gefungeerd.

Khanny is geen onbekende binnen de horeca in Maastricht. Haar dochter exploiteert al gedurende vele jaren Fa-meuse aan het Vrijthof. Daarnaast is Khanny ook bekend met en bij de lokale politiek en is zij een stuwende kracht om samenwerking tussen ondernemers te bevorderen. Khanny Jongen wil zich, met haar specifieke kennis en ervaring op horecagebied, binnen de professionele gastvrijheid branche van zowel eten, drinken, slapen, vrije tijd & toerisme als van kleine en grote ondernemingen, inzetten voor het verder uitbouwen van de onderlinge communicatie, ondersteuning en samenwerking binnen de afdeling Maastricht en Heuvelland.

Khanny Jongen treedt namens KHN Maastricht en Heuvelland op als woordvoerder inzake lokale horecagerelateerde onderwerpen.