Kids Conceptstore opent in Maastricht, Kruidvat Stein wordt Big Rib Counter, Schins start derde zaak

In de Boschstraat in Maastricht is Confetti VOF begonnen met de Kids Conceptstore & Family Café. Een plek waar kindjes welkom zijn (lekker kunnen spelen) en ouders, opa’s en oma’s kunnen genieten van een lekkere kop koffie en een heerlijke lunch. Het pand bestaat uit ca. 155 vierkante meter instapklare winkelruimte op de begane grond en een sfeervolle stadstuin.

In het pand van het Kruidvat in Stein aan de Haalbrugskensweg is voortaan Big Rib Counter gevestigd. Het pand wordt gebruikt als afhaal- en bezorgrestaurant. Het pand is direct gelegen tegenover het nieuwe winkelcentrum in Stein en is daardoor verzekerd van een goede zichtbaarheid.

Sinds mei 2017 huurt Fysiotherapie Rosier de praktijkruimte op de begane grond van het pand Scharnerweg 153 te Maastricht. Deze volledig instapklare, en goed uitgeruste, praktijkruimte (ca. 100 m²) was tot voor kort in het gebruik bij Fysiotherapiepraktijk Beckers.  In het centrum van Maastricht heeft de familie Schins een winkelpand aan de Smedenstraat gehuurd. Zij openen er hun derde zaak in Maastricht: Schins Petit. Schins Petit zal zich gaan focussen op kinderkleding voor baby’s en kinderen tot 12 jaar van onder andere de merken House of Jamie, Petit Bateau en vele anderen. Aan de Maastrichter Smedenstraat zijn tevens gevestigd Schins Mode in Leer en Schins Boutique.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij het tot stand komen van alle bovengenoemde transacties op namens de verhurende partij.