Kijkdag en online veiling medische apparatuur Casa Kliniek Maastricht

Met het sluiten van de deuren van vijf vestigingen van de Stichting Casa Klinieken in Nederland (waaronder Maastricht) komt een groot assortiment aan professionele medische apparatuur en kantoorinventaris beschikbaar. Troostwijk Veilingen verzorgt de online veiling hiervan. Er kan, naast medische apparatuur en toebehoren, geboden worden op een uitgebreid assortiment aan kantoorinventaris. De veiling in Maastricht is 15 januari van start gegaan en biedt de keuze uit ruim vijftig items. De kijkdag vindt plaats op 23 januari van 10 tot 14 uur.

Grote verscheidenheid
Veilingmeester Teun van Leeuwen: “Het gaat om professionele medische apparatuur en kantoorinventaris, niet alleen uitstekend te gebruiken door startende klinieken of ter uitbreiding van de huidige werkzaamheden, ook opleidingscentra kunnen hier hun slag slaan. De startprijzen zijn laag gehouden om het aanbod extra aantrekkelijk te maken voor een breed koperspubliek uit zowel binnen- als buitenland. Alle items zijn goed onderhouden en zullen hun nieuwe eigenaar nog jarenlang goed van dienst zijn.”

Behalve in Maastricht gaat ook in Goes, Houten, Leiden en Den Haag apparatuur en kantoorinventaris onder de hamer. De locaties van Casa Kliniek Rotterdam en Amsterdam hebben een succesvolle doorstart gemaakt.

Er kan online geboden worden op medische apparatuur van merken als Medela, Schmitz en Dräger. Denk daarbij aan echografieapparaten, vitale functiemonitoren, behandelstoelen en onderzoeks- en plafondlampen. Naast eerder genoemde materialen maken ook kantoor- en kantinemeubilair van Wiesner Hager en (vaat)wasmachines, waaronder een desinfectievaatwasser van Miele, deel uit van de veiling, die plaatsvindt in opdracht van curator Udink van Udink Schepel Advocaten in Den Haag.

De online veiling is gestart op 15 januari en sluit op 25 januari 2018.
De kijkdag voor deze veiling vindt plaats op 23 januari van 10.00 tot 14.00 uur
Locatie: Parallelweg 45-c – 6221 BD Maastricht

De specifieke veilingen en alle daarbij behorende details zijn te bekijken via deze link.