Kom naar de netwerkbijeenkomst van WijLimburg, Sevagram en Universiteit Maastricht op 22 juni!

WijLimburg, Sevagram en Universiteit Maastricht organiseren voor hun relaties op donderdag 22 juni 2017 een bijzondere netwerkbijeenkomst. De aanleiding voor deze bijeenkomst is de release van het nieuwe boek ‘Neem Leiding’ van Wil Foppen en Pim Steerneman.

Wil Foppen is verbonden aan de School of Business & Economics als hoogleraar Strategisch leiderschap. Pim Steerneman is bestuursvoorzitter van Sevagram.

De wereld verandert en leiderschap verandert mee. De moderne leider in de huidige turbulente wereld – vol snelle elkaar opvolgende veranderingen – is een kameleon mét karakter. Hij moet mee kunnen kleuren met de omgeving ofwel adaptief zijn. Maar hij mag geen allemansvriend worden, hij moet in sommige situaties ook duidelijk anders durven kleuren en keuzes maken.

Een goede leider is dus niet star, maar juist creatief. Hij moet tegenkrachten durven organiseren. Het vergt lef, maar hij moet mensen om zich heen verzamelen die hem durven tegenspreken en kritisch zijn. Leiderschap is geen functie maar een rol, het is een balanceer-act voor creatieve professionals, met de bedoeling om een organisatie en haar medewerkers beter te maken.

Katja Staartjes zal dit in haar inleiding verder uitwerken en vanuit haar perspectief concretiseren.  De geboren Heerlense was de eerste Nederlandse vrouw die de Mount Everest beklom.

Met adembenemende beelden en een authentiek verhaal neemt avonturier Katja ons mee naar de hoogste toppen ter wereld en legt van daaruit de link naar de actuele thema’s van de netwerkbijeenkomst: Leiderschap, samenwerken (soms op het scherpst van de snede) en omgaan met constante veranderingen. Een klimexpeditie is een metafoor bij uitstek voor je leven en werk.

Het programma start om 14.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten met een Meet & Greet netwerkborrel.

Locatie: Theater Sevagram, Henri Dunantstraat 3, Heerlen.

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 15 juni 2017 via e-mail: communicatie@sevagram.nl

De kosten voor deze netwerkbijeenkomst bedragen 65,00 euro (incl. btw en het boek ‘Neem leiding!’.)

U ontvangt nadat u zich heeft aangemeld informatie over de wijze van betalen. U bent definitief ingeschreven zodra u de factuur betaald heeft.

Na aftrek van te maken kosten zal een deel van de opbrengst gedoneerd worden aan de Stichting Sevagram Verwenzorg.