Na bijna vijf jaar gevestigd te zijn geweest op Landgoed de Bongard in Wijnandsrade heeft Kroonluchteratelier de Rode Hoeve besloten om de vestiging in Zuid Limburg te sluiten. De belangrijkste reden voor de sluiting is de tegenvallende omzet.

Eigenaar Gerrit aan’t Goor over het genomen besluit: “Het gaat ons enorm aan het hart want we waren altijd al verknocht aan Limburg en sinds we de vestiging in Wijnandsrade hebben geopend is de liefde voor Limburg alleen maar groter geworden. Van de liefde alleen kun je echter niet leven dus wij gaan na de zomer beginnen met het verhuizen van de honderden kroonluchters en de inventaris naar onze hoofdvestiging in Oldebroek. Als ondernemer neem je soms beslissingen die niet goed uitpakken maar dat hoort ook bij ondernemen. Daar staat tegenover dat ik mij nu weer helemaal kan focussen op onze locatie in Oldebroek. Graag wil ik de klanten bedanken die in de afgelopen jaren een kroonluchter hebben gekocht om hun woning, restaurant of kasteel mee te verfraaien”.

In de komende maanden kunnen geïnteresseerden op de zondagmiddagen nog terecht in de locatie in Wijnandsrade waar men keuze heeft uit honderden bijzondere kroonluchters.