La Bergère Group wordt LBG Hotels

LBG Hotels is voortaan de nieuwe merknaam waarmee La Bergère Group verder gaat. Daarnaast gaat het bedrijf ook vergader- en evenementenlocaties aanbieden onder de naam LBG Spaces.

‘LBG staat vanaf nu voor Leisure Business Groups, een term die inmiddels beter past als verzamelnaam’, laat het bedrijf in een persbericht weten. La Bergère Group was afgeleid van het eerste ‘La Bergère Hotel’ dat de groep in 1990 opende als een van de eerste designhotels van Nederland. Inmiddels behoort dit hotel niet meer tot de hotelgroep. Rino Soeters, algemeen directeur LBG: “LBG (uitspreken in het Engels) dekt onze volledige doelgroep. De naam staat voor ons synoniem voor groei; we zijn ambitieus en barsten van de getalenteerde medewerkers, groei is dan de enige optie.”

Naast de nieuwe merknaam LBG Hotels lanceert het bedrijf ook LBG Spaces. Onder die naam worden vergader- en evenementenlocaties tot 200 personen aangeboden in Maastricht. Behalve hotel Mabi en Townhouse behoort ook de nieuwe vergaderruimte Thirty Tree in het stadsdeel Wyck tot LBG Spaces.