Lebe Group (Venlo) en H&P International Real Estate (Heerlen) bundelen krachten

Per 1 oktober 2017 bundelen het bedrijf H&P International Real Estate BV uit Heerlen en Lebe Group hun krachten. Met het samenvoegen van beide bedrijven (Lebe participeert 50% in H&P International Real Estate BV) krijgt de dienstverlening een impuls, vindt er een bundeling van kennis plaats en breidt de beheerportefeuille uit tot 500.000 m2, melden beide bedrijven. Lebe Group wordt nu ook actief over de grenzen. Binnen de vernieuwde organisatie werken 40 medewerkers.

Vastgoedbedrijf Lebe Group werd opgericht in 1990. Onderdeel van de aanpak van Lebe is bedrijfspanden over te nemen om ze vervolgens met een eigen bouwteam naar de huidige maatstaven te renoveren en vervolgens te verhuren. Onlangs is aan de eigen portefeuille Avantis Business Center toegevoegd, een grensoverschrijdend kantoorverzamelgebouw van 6.245m2 op de grens van Heerlen en Aken.

H&P International Real Estate is actief in het commercieel vastgoed en werd opgericht in 2005. Het bedrijf is actief in zowel Nederland als in Duitsland en België. Daardoor is het bedrijf een aantrekkelijke partner voor internationaal opererende vermogensbeheerders en institutionele en particuliere vastgoedbeleggers.