Leisure Business Days bindt grote internationale namen voor 2-daags congres

Het kennisprogramma van de vakbeurs Leisure Business Days Venray 2016 werd zo positief ontvangen, dat Evenementenhal heeft besloten de focus hierop te leggen in de vorm van een tweedaags congres. Dag 1 staat in het teken van ‘innovatie in leisure’ en op dag 2 staat de relatie tussen ‘leisure en retail’ centraal. Naast het congresprogramma is er ook een kennisplein waar toeleveranciers hun producten en kennis etaleren.

Gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland
Op beide dagen zijn een groot aantal gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland bereid gevonden om hun kennis, ideeën en ervaringen te delen met belangstellenden. De eerste namen zijn nu bekendgemaakt: Charles Read, directeur van Blooloop, Asko Alanen, Concept manager Lappset Creative, Harry Koelman van VR Producties, Prof. Dr. Helmut Wachowiak van Fachhochschule Bad Honnef, Goof Lukken van NHTV, Tanya Griffiths, directrice van Kay Elliot Architects en Paddy Dunning van The

Giant Company
Binnenkort wordt deze lijst met sprekers verder aangevuld met nog meer grote namen uit de leisurebranche. Jean-Paul Haenen, directeur van KWAN Leisure, zal in ieder geval optreden als dagvoorzitter tijdens de Leisure Factor of Inspiration. Op dag 2 worden de honneurs waargenomen door Keith Thomas, directeur van de Petersham Group.

Studenten presenteren concepten
Aan het eind van beide dagprogramma’s zorgen studenten van de NHTV internationaal hoger onderwijs Breda voor nog meer inspiratie. Zij hebben een aantal innovatieve en inspirerende concepten voorbereid en zullen die aan het publiek presenteren. Een vakjury, bestaande uit de inleiders en het aanwezige publiek, kiezen uiteindelijk het meest inspirerende concept.

Het tweedaags congres brengt bedrijven en professionals samen die werkzaam zijn in én voor de dagrecreatie of die te maken hebben met deze sector vanuit andere beroepen. Het doel van het congres is de gasten te inspireren en te informeren. Na het podiumprogramma op de eerste dag vindt aansluitend een borrel, diner en een feestavond plaats.

Online kaarten bestellen
Het volledige congresprogramma is te vinden op www.evenementenhal.nl/leisure  Op deze website zijn ook kaarten voor het tweedaags congres te bestellen. Geïnteresseerden die graag als partner aanwezig zijn op de kennismarkt, zodat zij buiten het programma om hun product of dienst kunnen promoten, boeken via de website eenvoudig hun stand.