Loverbosch Beheer (hotel Nobis) wil op korte termijn het leisure-centre dat in de afgelopen jaren is gerealiseerd aan de Randweg West in Nederweert uitbreiden. Het op die locatie geplande hotel maakt onderdeel uit van de uitbreiding.

De plannen voor het hotel in Nederweert liggen al enkele jaren op de plank. Met de bouw ervan kon niet worden begonnen omdat Van der Valk plannen had voor de bouw van een hotel langs de A2 in Weert. Uit eerder onderzoek is echter gebleken dat er geen markt is voor twee soortgelijke hotels op korte afstand van elkaar. Nu blijkt dat de provincie bezwaar heeft gemaakt tegen de komst van het Van der Valk hotel – omdat al eerder een vergunning is afgegeven voor het hotel in Nederweert – kan Loverbosch Beheer de plannen voor hun hotel weer oppakken.

Het leisure-centre omvat op dit moment een casino, een bowling-centre, een life-cooking wereldrestaurant en een fastfoodrestaurant. Een van de nieuwe partijen die zich in de uitbreiding wil vestigen is Kentucky Fried Chicken (KFC). Daarnaast zijn er contacten met enkele andere geïnteresseerde bedrijven.