LHBTI-hotel Maastricht start met werving tientallen nieuwe medewerkers

Het nieuwe hotel Monastère komt in het voormalig klooster aan de Boschstraat. Er komen 54 luxe hotelkamers. Naast een viersterren boutique hotel is het hotel straight-friendly en wordt actief de samenwerking met de LHBTI-gemeenschap opgezocht, waarin het hotel als een ontmoetingsplek zal fungeren, waar met name tolerantie hoog in het vaandel staat. Het hotel opent na een grondige verbouwing in het eerste kwartaal van 2018 haar deuren

Eigenaar Vondel Hotels houdt op 17 februari een Talent Hotel Monastère Maastricht in Maastricht. Van 10:00 uur tot 15:00 uur is iedereen welkom om langs te komen en tijdens speeddatesessies Vondel Hotels ervan te overtuigen waar zij in uitblinken.

 

Butch Eissens, HR Manager: ”Wij zoeken in een zeer korte periode heel veel nieuwe krachten, dat is voor ons een enorme uitdaging. Een Talent Day lijkt ons dan ook een goede en laagdrempelige manier om mensen de mogelijkheid te geven om zichzelf te laten zien. Tijdens speeddatesessies krijgen zij de gelegenheid om hun cv toe te lichten en maken kans om ter plekke naar buiten te lopen met een baan.

Het hotel in Maastricht is het eerste hotel van Vondel buiten Maastricht. De andere hotels zijn: Hotel Vondel met restaurant JOOST, Hotel Roemer, b&b Herengracht, Hotel JL Nº 76, Hotel De Hallen met restaurant Remise47, Apartments Prinsengracht, Apartments De Hallen, de Jonker Urban Studios & Suites, Hotel Overtoomse Houthandel (2018), Hotel Mercier (2018) en een hotel op de Geldersekade (2019).