Liever in een Tesla rijden dan steengrillen of bowlen als personeelsuitje

Het bedrijf EC-Rent uit Heerlen stelt 10 Tesla’s ter beschikking voor dit bedrijfsuitje.  De deelnemers rijden een toertocht door het Heuvelland en de Euregio in gloednieuwe Tesla’s en moeten onderweg opdrachten uitvoeren die ze via tablets ontvangen. Voor deze rally’s zijn ruim 10 Tesla’s Model S en Model X beschikbaar.

Steeds vaker kiezen bedrijven de laatste tijd voor een autorally als bedrijfsevenement. In 2016 heeft Maastricht Events Company verschillende rally’s georganiseerd met klassieke Kever-cabrio’s, splinternieuwe BMW-cabrio’s, nostalgische Burtons en iconische oldtimers.

Event Manager Cindy Sleijpen: “Tesla spreekt tot de verbeelding. Fraai, duur, luxe, de modernste techniek en natuurlijk vooral 100% elektrisch. Daar wil iedereen weleens een middagje in zoeven door een aantrekkelijke omgeving. Bovendien, Tesla’s zijn stil en schoon en dat stellen de inwoners van het Heuvelland op prijs.”

Onder het motto ‘wij verhuren de toekomst’ startten Erik Theunissen en Chris Heiligers twee jaar geleden EC-Rent, een verhuurbedrijf met uitsluitend elektrische auto’s. Erik Theunissen: “Er is ontzettend veel vraag naar onze auto’s op de zakelijke markt, maar ook voor privédoeleinden. Wij zijn in Nederland (en misschien wel in heel Europa) de enige die op deze schaal Tesla’s verhuurt en dat geeft ons een uniek profiel. Op grond van dat succes ontwikkelen wij nu ook car-sharing projecten met louter elektrische auto’s.