Wat drie jaar geleden begon als een kleine maatschappij van Michiel de Jong uit Landgraaf is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig label. De muziek van het platenlabel Xzata Music wordt gedraaid door enkele van de beste dj’s ter wereld zoals Armin van Buuren, Paul van Dyk en Judge Jules.

“Deze jongens hebben een miljoenenpubliek”, laat Michiel de Jong weten. “Dat onze muziek gedraaid wordt door enkele van de beste dj’s ter wereld is een droom die uitkomt. Voor een platenmaatschappij de mooiste erkenning die je kunt krijgen. We hebben jarenlang geïnvesteerd in het uitbouwen van een netwerk en dat lijkt nu zijn vruchten af te werpen.”

Niet alleen dj’s maar ook het publiek weet de weg naar de muziek van De Jong goed te vinden via zijn YouTube-kanalen. Zijn laatste werk ‘Child Of Forever’, een samenwerking met zangeres Jan Johnston, is inmiddels ruim 130.000 keer bekeken. Johnston wordt gezien als een van de bekendste zangeressen in de dance scene en werkte eerder samen met Armin van Buuren, Paul van Dyk en Tiësto.