Limburgse DJ’s Lucas & Steve en Warface opgenomen in internationale DJ mag Top 100

Jaarlijks publiceert het Engelse DJ Mag de DJ top 100. Waar Nederland ooit bekend stond om voetballers van wereldklasse, zijn het nu Nederlandse DJ’s die de wereld veroveren. Ruim 30% van de DJ’s uit de DJ Mag ranglijst komt uit Nederland.

Twee Limburgse DJ’s in de top 100
Twee van ’s werelds beste DJ’s komen uit de provincie Limburg. Lucas & Steve zijn de hoogst genoteerde DJ’s uit Limburg. Het duo staat op de 64e plaats in de top 100. Lucas & Steve worden gevolgd door Warface, die de 65e plaats bekleedt.

Maar liefst 10 procent van volledige DJ-ranglijst is afkomstig uit Noord-Brabant. Daarmee eindigt de Nederlandse provincie zelfs nog boven landen als Duitsland en Frankrijk. De hoogst genoteerde DJ’s uit Noord-Brabant zijn Hardwell (4e) en Tiësto (5e).

Beste DJ ter wereld komt uit Noord-Holland

‘s Werelds beste DJ, Martin Garrix, komt uit het Noord-Hollandse Amstelveen. Andere bekende DJ’s uit Noord-Holland zijn Quintino (30e) en Yellow Claw (57e).

Naast Noord-Brabant is Zuid-Holland ook goed vertegenwoordigd in het klassement van DJ Mag. De Top 100 telt 6 DJ’s uit Zuid-Holland. De hoogst genoteerde Zuid-Hollandse DJ’s zijn Armin van Buuren (3e) en Afrojack (8e).