Limburgse ondernemers brengen tweede speelfilm uit: Case Closed

Het wordt de tweede speelfilm van de twee Limburgse ondernemers Frank Munnecom en Bjorg Ray. De ondernemers brachten met hun productiebedrijf Munneray, eerder De Nacht uit, een speelfilm gebaseerd op waar gebeurde verhalen uit het concentratiekamp Amersfoort. De film is grotendeels in Limburg opgenomen. Begin volgend jaar is de film in de Nederlandse bioscopen te zien.

Nu ‘De Nacht’​ richting bioscoopzalen gaat, heeft Munneray Productions zich toegelegd op een volgende speelfilm ‘CASE CLOSED’. Het nieuwe project is de verfilming van een detectiveroman van de Limburgse ex-rechercheur Bert Spoelstra, die op verzoek van Munneray het script heeft geschreven. Hiervoor volgen eind dit jaar de castings.

Daarnaast zal Munneray Productions een kinderboek gaan uitgeven over de avonturen van ‘FOLLY EN RAY’. Iets heel anders dan de andere twee projecten, maar ook weer hetzelfde. Het is namelijk net zo zeer een langgekoesterde wens van beide heren. ‘Folly en Ray; het geheim van de schatkaart’. Alle informatie over de nieuwste films van het Limburgse bedrijf is hier te vinden.

Soms is het een kwestie van durven doen, en boven het maaiveld uitkomen. Het verhaal van de grondleggers, Frank Munnecom en Bjorg Ray, van Munneray Productions is een exemplarisch voorbeeld van het voorgaande. Munneray is ontstaan uit liefde voor de film en voor het verhaal. Frank en Bjorg hebben vanuit hun passie en interesse een voor hen (destijds nog) onbekende handschoen opgepakt.