LIOF ondersteunt (via MKB Leningenfonds) ISBC Sport uit Echt

ISBC uit Echt is een groothandel in sportartikelen en zet vol in op het aanbieden van een one-stop-shopping concept op het gebied van teamwear.

Dit one-stop-shopping concept op het gebied van teamwear is niet alleen uniek in Limburg maar ook ver daarbuiten. Het heeft er voor gezorgd dat ISBC Sport actief is in meer dan 150 landen over de hele wereld. Van Echt tot Melbourne en van Costa Rica tot Japan.

ISBC Sport richt zich op de grotere merken en is merkhouder van Masita en distributeur van de merken Sells goalkeeper products, Sportdoc sportmedische producten, Stag hockey en Stag International (o.a. tafeltennis). Met deze merken richt ISBC Sport zich voornamelijk op de amateurverenigingen. Een belangrijke markt in de sportwereld.

ISBC Sport investeert continue in een professionele en geautomatiseerde E-commerce dienstverlening, waaronder een intelligente webshop. Hiermee kunnen klanten altijd tijdig hun bestellingen uit voorraad ontvangen. Daarnaast is het belangrijk dat klanten altijd de nieuwste producten geleverd kunnen krijgen. Deze klantgerichtheid én leverbetrouwbaarheid maakt verdere groei mogelijk en dat zal weer leiden tot een uitbreiding van personele capaciteit. De doelstelling van LIOF past hier uitste-kend bij: LIOF financiert immers de start en groei van kansrijk Limburgs mkb.

De hoogte van de lening werd niet bekend gemaakt.