RIMAS B.V. uit Beringe ontwikkelt en produceert machines en productielijnen voor diverse sectoren. LIOF is in 2010 toegetreden als aandeelhouders. RIMAS koopt deze aandelen nu terug en gaat op eigen kracht verder.

Familiebedrijf
Rimas is in 1994 opgericht en was oorspronkelijk een dochter van de Manders Groep. De onderneming is nu in handen van de familie Verstraten met Mark Verstraten als directeur. RIMAS heeft wereldwijd machines en lijnen ontwikkeld en geïnstalleerd, voor onder andere de elektronica- en semi- conductorindustrie, de automotive sector, de luchtvaartsector, solarindustrie en diverse andere in- dustrieën. Een sector waarin continue innovaties plaatsvinden.

Investeren
LIOF is in 2010 als aandeelhouder toegetreden, oorspronkelijk samen met Eurotech. Met dit extra kapitaal kon RIMAS haar plannen voor groei en productontwikkeling realiseren. Het bedrijf uit Noord-Limburg komt nu in een nieuwe fase en LIOF kan terugtreden. Dit past ook bij het uitgangspunt van LIOF om na een bepaalde periode weer uit te stappen. De middelen die hiermee vrijkomen kunnen weer worden ingezet om in nieuwe kansrijke initiatieven in Limburg te investeren.