Maasstaal: van staalgroothandel naar euregionale metaalspecialist (persbericht)

Het Maastrichtse bedrijf Maasstaal heeft fors geïnvesteerd in meer magazijnruimte, een nieuwe zaaginstallatie en extra transportmiddelen om aan de groei te kunnen voldoen. Het personeelsbestand nam met 20 procent toe.

Het bedrijf uit 1961, heeft zich ontwikkeld van een klassieke staalgroothandel naar een specialist in staal en  hoogwaardige metalen. Directeur John Kleintjens: “Niet alleen hebben wij geïnvesteerd in vierkante meters magazijnruimte, maar ook in opslagmethodes, zaaginstallaties, extra transport, nieuwe artikelen en meer personeel. Nog steeds vormen de normale stalen producten de hoofdmoot van het assortiment. Nadat al eerder  de productgroepen Roestvrijstaal en Aluminium daaraan waren  toegevoegd, verbreden wij ons assortiment nu  met o.a. S235 blank staal, C45 zwart en blank, S355 , 42CrMos4, Borium, zincor, weervast staal en geslepen roestvrijstaal.

De hoofdgroepen Staal, Roestvrijstaal, Aluminium en Kwaliteitsstaal zijn duidelijk herkenbaar terug te vinden op onze nieuwe website.

 

Verder hebben wij aan de afdeling transport  een oplegger met kraan en huif toegevoegd. Droog vervoer en zelfstandig lossen van lange producten zijn daarmee mogelijk geworden, ” aldus Kleintjens.

Meer dan 2000 bedrijven doen zaken met Maasstaal BV.