Wim Naudé (MSM) en Geert Ruigrok (Topsport Limburg) hebben een partnerovereenkomst getekend. Het doel van de samenwerking is om de sportindustrie in de provincie te ondersteunen door onder andere het geven van training in ondernemerschap, management en innovatie.

Zo biedt MSM een Executive MBA in Sports Management aan en heeft de school connecties in interessante markten in opkomende en ontwikkelingslanden waar de sportindustrie snel groeit. Er zal met name aandacht zijn voor innovatie in sportapparatuur, -materialen en –voeding, inclusief digitalisering en de voordelen van datagedreven besluitvorming, de ontwikkeling van sport-as-a-service, de overlappingen tussen vitaliteit, healthcare management en sport, en het faciliteren van internationale samenwerking.

Met de partnerovereenkomst versterkt MSM haar nauwe samenwerking met lokale instellingen en bedrijven in de Provincie Limburg. Onlangs nog tekende MSM een partnerovereenkomst met de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) en op 11 juni start MSM’s tweede Corporate Week waaraan een aantal toonaangevende lokale bedrijven zullen deelnemen.