TWEE gezusters Heerlen starten crowdfundactie (€ 150.000 gezocht)

Met de nieuwe naam de TWEE gezusters, treden ze sinds eind 2014 voortaan naar buiten toe als één hechte organisatie – met één gezicht. De TWEE gezusters biedt huisvesting aan 35 bedrijven en organisaties. De ondersteunende diensten (facilitaire dienst, zalenverhuur en horeca) worden uitgevoerd door de TWEE gezusters samen met een diversiteit aan doelgroepen. Concreet bestaat een voltallig team dan uit een mix van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, jongeren met een verstandelijke arbeidsbeperking, leerlingen/stagiaires Arcus College, studenten/stagiaires Hogeschool Zuyd, vrijwilligers en professionals.

De TWEE Gezusters levert op diverse wijze jaarlijks een sociaal / maatschappelijk impact vanuit een bedrijfsmatig perspectief. Dit doet zij op tal van (maatschappelijk en commerciële) activiteiten, functies en diensten. Zo serveren wij buiten de gewone kaart een maatschappelijk weekmenu, bieden we diverse educatieve activiteiten aan in onze zalen / vergaderruimtes, stimuleren we ontmoeting van diverse doelgroepen, regelen we facilitaire diensten en creëren we jaarlijks 20 ontwikkelplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in de verschillende afdelingen.

Waarom Crowdfunding ? Simpel, we zijn op zoek naar lokale verbondenheid en ambassadeurs !

Wil jij de exclusieve mogelijkheid hebben om je geld op een maatschappelijk wijze te investeren ? de TWEE gezusters is op zoek naar € 150.000,- werkkapitaal om haar maatschappelijke impact te kunnen vergroten in haar omgeving. Ben je van Parkstad ? Wil je tussen de € 1.500,- en € 15.000,- investeren op annuïtaire basis (5% – 24 maanden) ? Ben je serieus geïnteresseerd ? laat het weten via info@incoplus.nl en je zal als eerste de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan de crowdfunding actie die we gaan opstarten.

Kijk ook op www.detwee.gezusters.org