Marco Bosma directeur Zuid bij Detron (ict)

Tegelijk met het betrekken van de nieuwe huisvesting is Marco Bosma bij Detron begonnen als directeur Zuid. Marco is een ervaren ICT-manager en woonachtig in Landgraaf, op steenworpafstand van het nieuwe kantoor. Met de komst van Marco is het team in Limburg compleet en helemaal klaar voor verdere expansie.

Detron heeft zijn oude kantoor aan de Beerdaalsweg in Heerlen verruild voor een nieuw kantoor aan de CBS-weg 11, eveneens in Heerlen. De nieuwe locatie is een eyecatcher in Parkstad (regio Zuid-Limburg), waar klanten optimaal kennis kunnen maken met de diensten van Detron. Ook voor medewerkers biedt de nieuwe kantooromgeving veel voordelen.

Detron CEO Tom Tank: “We zijn erg trots op wat we de afgelopen jaren in Limburg hebben bereikt. De basis van onze Limburgse activiteiten komt voort uit het voormalige Licom ICT. Deze organisatie hebben we weten om te turnen van een sociale werkvoorziening tot een moderne, commerciële organisatie, met oog voor het menselijke aspect. Met de verhuizing naar het nieuwe pand en de start van Marco Bosma zien we de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.”

Over Detron ICT Groep
Detron is dé onafhankelijke IT & Telecom partner met een focus op de werkplek, inclusief de achterliggende infrastructuur, connectiviteit en security. Detron geeft richting aan resultaat en ontzorgt opdrachtgevers door de regie over de ICT-omgeving (op locatie, uit de cloud of hybride) over te nemen. Met een jaaromzet van EUR 102 miljoen (2016) en 500 medewerkers is Detron één van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland.