Na 22 jaar krijgt boekingskantoor Marlstone Events & Entertainment in Bunde een nieuwe naam. Het bedrijf van Rob Knubben laat weten dat ze per 1 september worden overgenomen door Nr. Eins, een label van boekingskantoor Tribe Boekingen met vestigingen in Uden, Enschede en Ouderkerk a/d Amstel.

Knubben: “Onder het label Nr. Eins met kantoor in Uden richt Tribe Boekingen zich op de Duits-Limburgse markt en daar past Marlstone Events & Entertainment perfect bij. Het enige wat gaat veranderen is dat de naam Marlstone Events & Entertainment gaat verdwijnen en dat ik ga samenwerken met Remco Kwaspen onder de naam Nr. Eins.”

Mede-eigenaar bij Nr. Eins, Remco Kwaspen, is erg blij dat Rob Knubben zich met Marlstone Events & Entertainment heeft aangesloten bij Nr. Eins. “Door de overname hebben we strategisch gezien een belangrijke stap gezet. Samen met het team van Tribe Boekingen zijn we door het delen van kennis, netwerk en ervaring nu nog meer in staat organisaties, maar vooral ook de aangesloten artiesten op een professionele manier te faciliteren.”

Knubben zal de evenemententak van het bedrijf zelf voortzetten onder een nieuwe naam. Verder laat hij weten dat hij verbaasd is dat er in de media wordt gesproken door een Duitse overname. “Nr. Eins klinkt mischien Duits, maar het is toch echt een Nederlands bedrijf.”