Maurice Bisschop nieuwe CEO Flexpoint Group (Kerkrade)

Maurice Bisschop heeft naast zijn huidige rol als accountant in de private markt ruime ervaring in de consultancy en adviesbranche. Sinds 25 jaar is hij werkzaam bij Deloitte, waarvan de laatste 10 jaar als partner. Hier was hij onder meer verantwoordelijk voor de uitbouw van de markt voor grotere familiebedrijven en bedrijven onder de vlag van Private Equity en de uitrol van de volle breedte van de adviesdiensten van Deloitte aan de private markt.

Huidige CEO en mede-eigenaar Jos Gilissen: “Maurice Bisschop heeft een ambitieuze ondernemersgeest, een energieke uitstraling en een verbindende communicatiestijl, die heel goed bij de kernwaarden van de Flexpoint Group passen.”

Ambitieuze groeiplannen
De nieuwe ceo zal zich de komende jaren vooral richten op de nationale en internationale groeidoelstellingen van de groep. Bisschop: “De Flexpoint Group wil de komende jaren uitgroeien tot een vooraanstaande HR dienstverlener in de Benelux. De Flexpoint Group bestaat uit ondernemende organisaties. Focus is hierbij de leidraad van ons handelen. Daarnaast worden vanuit de groep initiatieven genomen op het vlak van technologie. De menselijke inzet in combinatie met nieuwe technologie zal leiden tot veranderingen in de arbeidsmarkt. Voor mij een geweldige kans om zo’n organisatie te mogen leiden.”

Eigenaren focussen op continuïteit en ontwikkeling
Met de komst van een nieuwe ceo maken de huidige aandeelhouders en directieleden Eric Martens, Erwin Vogelzang en Jos Gilissen een duidelijke keuze om zich meer te richten op de eigen persoonlijke sterkten. Hoewel het bedrijf de afgelopen twintig jaar stevig is gegroeid, zien de eigenaren van de groep nog grote mogelijkheden. De huidige aandeelhouders richten zich ieder vanuit hun eigen sterkten op business development.

Maurice Bisshop

De Flexpoint Group is een internationale HR dienstverlener met 240 (fte) medewerkers en 50 vestigingen in België en Nederland. Tot de Flexpoint Group behoren Flexpoint (B, NL), Easymatch Payrolling (B, NL), Equipe (NL), Trace (B), Redirect (B, NL) en Trento Engineering (NL). Hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Kerkrade.