Mecc haalt voor 10 jaar Open Europese Quilt Kampioenschappen binnen

De 19e editie van dit internationaal gerenommeerde quilt- en textielevenement vond in 2015 voor het eerst plaats in MECC Maastricht, waar 20 t/m 23 oktober 2016 ook de 20ste editie gevierd zal worden. Met dit veelbelovende jubileum in het vooruitzicht, heeft de organisatie nu al besloten zich voor 10 jaar te committeren aan MECC Maastricht.

140 wedstrijddeelnemers van over de hele wereld, een tentoonstelling die 10 gastcollecties van de beste textielartiesten uit de wereld showt en 18 gastcollecties van de winnaars van vorige edities, die persoonlijk komen vertellen over hun werk. Dat is kort samengevat het bijzondere programma van de Open Europese Quilt Kampioenschappen.

Ada Honders, directeur Textile Festivals: ‘De prettige samenwerking met het professionele en flexibele team van MECC Maastricht, in combinatie met de mogelijkheden van het gebouw en de centrale locatie van de stad hebben ons zodanig het vertrouwen gegeven dat wij ons voor 10 jaar willen verbinden aan MECC Maastricht. Ik ben ervan overtuigd dat wij ons evenement samen naar een nog hoger niveau kunnen tillen de komende jaren.’

20 t/m 23 oktober 2016 vindt in MECC Maastricht de 20ste editie plaats van de Open Europese Quilt Kampioenschappen. Kijk voor meer informatie op www.textile-festival.com.

Schermafbeelding 2016-08-10 om 10.28.16